Antena Căutare

Luxul iese in strada: Bijuterii pe patru roti, vandute in targurile auto

De la masinile obisnuite la bolizii de lux e doar un singur pas. La propriu. Printre zecile de autoturisme second hand care isi asteapta cumparatorii in targurile auto se strecoara si bijuterii pe patru roti. Ce-i drept, tot rulate, dar cu cateva zeci de mii de euro mai scumpe.

Alexandru reconditioneaza, din pasiune, masini. Astazi, a scos pentru prima data la vanzare un Mitsubishi din 1997 la care a lucrat patru luni impreuna cu un amic. Pretul: 8.500 de euro, dar exista si variante: „Ori as da diferenta, depinde de masina, ori as accepta diferenta”.

Si Ionut este dispus la compromisuri, numai sa-si vanda masina. Are un Dodge pentru care incearca sa gaseasca de 5 luni cumparator. Pretul afisat este de aproape 12.000 de euro. Ia in calcul si o masina mai ieftina, oferita la schimb. Acelasi sistem functioneaza indiferent de pret. Vedeta este un Mercedes S-500 AMG, fabricat anul trecut.

Cea mai scumpa masina din targ costa 80.000 de euro, dar proprietarul este dispus sa o dea la schimb cu un alt autoturism, un teren sau chiar un imobil.

Pe locul doi in top este un Nisan GTR in valoare de 60.000 de euro.

Iar cine nu se incumeta sa dea peste 50.000 de euro pe un autoturism, se poate lauda cu un Audi Q7 sau un BMV X7, pentru 20, respectiv 40 de mii de euro.

Noul Jeep Cherokee - Design bisexual... Observator Special: Raceala, mai periculoasa decat viteza sau alcoolul, la volan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x