Antena Căutare

Mașina mai deșteaptă decât calculatorul tău! Anunțul bombă tocmai a fost făcut în America!

Tesla a ajuns un brand extrem de important pentru mașini electrice. Acum se lucrează la următorul nivel: cipuri capabile să folosească inteligența artificială.

Tesla a ajuns un brand extrem de important pentru mașini electrice. Acum se lucrează la următorul nivel: cipuri capabile să folosească inteligența artificială.

Inteligența artificială este unul dintre domeniile populare în rândul marilor companii de tehnologie în acest moment. Tesla, probabil cel mai popular producător de mașini electrice în acest moment a anunțat că va produce cipuri pentru AI. Anunțul a fost făcut de către Elon Musk la conferința NIPS.

Răspunsurile pe care nu ți le dau miliardarii! Fac averi pe seama ta și tot te pun în pericol!

Au mai existat zvonuri în ceea ce privește dezvoltarea de cipuri pentru AI, iar în septembrie CNBC anunța că Tesla avea peste 50 oameni angajați pentru un astfel de proiect. Printre acești oameni se afla și Jim Jeller, un veteran în această industrie care a lucrat în trecut la AMD și Apple.

Oamenii de știință au făcut o descoperire care te lasă fără cuvinte înainte de Crăciun! Oasele lui "Moș Nicolae" au trecut printr-un test extrem!

Acesta s-a alăturat în ianuarie 2016 pe postul de vicepreședinte al diviziei de Inginerie Hardware pentru Autopilot (platforma Tesla pentru mașini semi sau complet autonome). Intenția Tesla de a investi în acest cipuri AI se putea observa încă din acel moment.

Află cum îți va schimba viața mașina electrică mai puternică decât un PC!

Veşti extraordinare pentru şoferi. Impozitul auto va scădea considerabil. Iată de când şi cu cât... Manevra greșită pe care o fac toți șoferii iarna când pornesc motorul! Mecanicii atrag atenția: ”Țineți cont de acest lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x