Antena Căutare

Mazda Shinari: Memoriile unei gheise

Mazda ia prin surprindere marcile germane si prezinta conceptual Shinari. De-acum CLS si A7 Sportback par doar niste obezi increzuti.





2010/08/31//102261-mazda2.jpg

Intr-o prezentare privata, desfasurata la Milano, Mazda a dezvaluit conceptul Shinari, care este primul coupe cu patru usi al marcii. Patru usi veritabile, desi si cele de pe RX-8 aveau farmecul lor, sa recunoastem. Limbajul de design pe care il inaugureaza Mazda Shinari se numeste Kodo, ceea ce s-ar putea traduce prin "spiritual miscarii".

Cert este ca japonezii sunt foarte hotarati sa intre in segmentul premium, iar dupa declaratiile lui Derek Jenkins, deja se fac eforturi pentru sporirea calitatii. Shinari va debuta official la Salonul Auto de la Paris, dar noi vrem sa vedem cat mai repede o varianta de serie. Initiaza cineva o petitie, va rugam?

sursa: Top Gear

Nissan Pathfinder facelift, forta inteligenta... Mazda Shinari: Memoriile unei gheise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x