Antena Căutare

Mazda va prezenta la Salonul de la Geneva conceptul Minagi

Mazda va prezenta in premiera mondiala conceptul crossover SUV Minagi, in cadrul zilelor destinate presei la Salonul Auto de la Geneva, care se va desfasura in perioada 1-13 martie 2011.

Conceptul Mazda Minagi integreaza noile tehnologii Skyactiv, ce armonizeaza placerea de a conduce cu performantele remarcabile de mediu si de siguranta, cu o noua tema de design, Kodo - Sufletul miscarii.

Ingloband tehnologiile Skyactiv, Minagi este echipat cu un motor si transmisie Skyactiv, montate pe un sasiu si o caroserie Skyactiv ce imbina reducerea semnificativa a greutatii cu oferirea de echipamente complexe de siguranta.

In cadrul gamei largi de produse, standul Mazda de la Geneva va gazdui si exponate ale noilor tehnologii Skyactiv precum si conceptul de design Mazda Shinari.

A 81-a editie a "Salon International de l'Auto de Genève" va fi deschisa pentru presa intre 1 si 2 martie, iar pentru public intre 3 si 13 martie 2011.

Sursa: Financiarul

VIDEO! Masinile de lux se vand bine in Romania... Atentie! Sistemele wireless de pornire a masinii pot fi sparte cu usurinta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x