Mercedes-Benz anunta pretul noului GLA in Romania

 

Primavara lui 2017 aduce pentru noul Mercedes-Benz GLA numeroase imbunatatiri atat din punct de vedere al infatisarii, cat si din punct de vedere tehnic. Noile modele GLA vor putea fi achizitionate in tara noastra incepand cu aceasta luna. Cel mai accesibil model disponibil in Romania este reprezentat de modelul GLA 180, care va putea fi achizitionat cu o suma de pornire de 29.339 de euro.

Mercedes-Benz GLA Facelift s-a facut rapid remarcat printre iubitorii acestui segment prin infatisarea sa impunatoare, dar in acelasi timp dinamica si sportiva. Lansat pentru prima data in urma cu patru ani, GLA a fost inca de la prima aparitie un model care s-a bucurat de un succes important si care a trasat noi reguli in segmentul din care face parte.

Una dintre principalele surprize pe care le aflam in acest inceput de primavara este ca gama de modele GLA se extinde cu un nou model pe benzina – GLA 220 4Matic. Noul model este capabil sa furnizeze o putere de 184 de cai si un cuplu maxim de 300 Nm. Astfel, noua motorizare pe benzina se incadreaza intre cele doua deja existente in aceasta gama, cel de 156 de cai putere, respectiv cel de 211 cai putere. Noul model se lauda de asemenea ca fiind si unul dintre cele mai economice modele din clasa din care face parte.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe