Antena Căutare

Mini Countryman, pe strazile Bucurestiului

La mai putin de o luna de la lansarea mondiala care a avut loc la 18 septembrie, ultimul model Mini, botezat Countryman, se afla deja pe strazile din Bucuresti.

Countryman reprezinta multe premiere pentru Mini, fiind primul model care dispune de tractiune integrala, de patru usi si o deschidere larga a hayonului.

Ca tehnologie, exista conectare la internet MINI Connected, ce permite folosirea unei serii de aplicatii speciale in masina, precum Web Radio, comunicare cu Twitter sau livrare de stiri printr-un reader RSS. Lungimea masinii este de peste patru metri, cea mai mare din toata gama Mini, iar portbagajul are un volum de 350 de litri, care poate fi extins prin rabatarea banchetei spate pana la 1.170 l.

Countryman este disponibil in cinci variante de motorizare, trei pe benzina si doua diesel. Cele mai puternice propulsoare (Cooper D, patru cilindri in linie si 112 CP, si Cooper S, patru cilindri in linie si 184 CP) pot fi echipate si cu sistemul de tractiune integrala ALL4. Un diferential central multidisc variaza distributia puterii intre puntea fata si cea spate, in conditii de condus normal pana la 50% din cuplu fiind directionat spre puntea spate, pentru situatii extreme acesta putand ajunge pana la 100%.

Pretul de baza este de 21.142 de euro (taxe incluse) pentru versiunea MINI One, care dezvolta 98 CP, cu un motor pe benzina de patru cilindri.

Citeste jurnalul.ro
Foto: uncrate.com

Honda recheama 528.000 de masini pentru probleme la frane... Adio SIAB! Editia 2011, anulata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x