Antena Căutare

Morgan Threewheeler: cifra 3 aduce noroc?

Morgan spera ca masinile cu trei roti nu si-au spus inca ultimul cuvant, asa ca ne pregateste un nou Threewheeler, pentru 2011.



legendarul Morgan Threewheeler se intoarce pe strazi, din 2011.

In cazul in care stii deja despre ce este vorba, te vei bucura. In cazul in care nu, vei rade cu gura pana la urechi de noul proiect Morgan, dar oricum ai lua-o, noua masina va starni reactii pozitive, deci putem intui inca de-acum cat succes va avea. Originalul Threewheeler a aparut in 1909 si a rezistat eroic, pret de doua razboaie mondiale, pana in 1953.

2010/11/08//140576-8903.jpg

De-atunci, zumzaitul micilor motorase nu s-a mai auzit pe drumurile romane din zonele rurale ale Marii Britanii, decat la intalnirile cluburilor de colectionari nostalgici. Si nu era nimic palpitant in tot ce faceau ei. Dar nu este timp pentru nostalgie, pentru ca cifrele de vanzari nu cresc cu povesti, asa ca cei de la Morgan s-au pus pe treaba, exact cand lumea incepea sa uite de masinuta lor cu trei roti si niciun complex de inferioritate. Din 2011, Morgan Threewheeler va afisa o caroserie aerodinamica, din aluminiu, niste jante spitate negre si o evacuare dubla.

Designul general foarte...retro va fi acompaniat de un interior pe cat de stramt, pe-atat de stilat, ce va folosi o groaza de piele, butoane inspirate de cele ale aparatelor de zbor, dar si un buton de start, despre care ai crede ca te poate catapulta in orice clipa. In cazul in care asta e intrebarea care iti sta pe buze, ei bine, da, Morgan Threewheeler va avea un motor teribil, cu un sunet ispititor.

Micuta masina va folosi ingrozitorul Screaming Eagle, de 1,8 litri, luat direct de pe motocicletele Harley Davidson, capabil de 101 CP. Acesta si greutatea de doar 500 kg, alaturi de transmisia manuala, cu cinci rapoarte, de origine Mazda, vor garanta o acceleratie de la 0 la 100 de km/h de doar 4,5 secunde si o viteza maxima de 185 km/h. Poti sa spui ca fuge de trecut, daca iti place.

Citeste topgear.ro

Volkswagen construieste 10.000 de masini electrice pentru China... Lamborghini Murcielago: ultimul racnet al bestiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x