Antena Căutare

Noile Ford S-Max si Galaxy au aterizat in Romania

Ford face o miscare inteligenta si propune o noua evolutie a design-ul "kinetic" in segmentul "family". Noile Ford S-MAX si Galaxy se prezinta cu linii mai agresive si rafinate, materiale interioare noi, finisaje realizate mai atent si o gama eficienta de motorizari si tehnologii de ultima generatie, ce asigura confortul si siguranta pasagerilor. Preturile CIP ale celor doua modele pornesc pentru S-MAX de la 20.480 euro, iar pentru Galaxy, de la 22.820 euro, ambele in configuratia 2.0 benzina 145 CP, nivel de echipare Trend.

EcoBoost de 203 CP


S-MAX si Galaxy prezinta noul motor 2.0 litri benzina EcoBoost. Livrand 203 CP, acesta se alatura noilor motorizari diesel 2.0 litri Duratorq TDCi de 115 CP si 163 CP. Gama completa a motorizarilor pune la dispozitia clientilor doua motorizari benzina Euro 5: 145 CP si 203 CP, trei motorizari diesel Euro 5: 115 CP, 140 CP si 163 CP si motorizarea diesel Euro 4 de 2.2 litri si 175 CP.

Transmisie automata cu 6 trepte

Noile modele primesc, in premiera, transmisia automata Ford PowerShift, cu 6 rapoarte. Cutia va face parte din dotarea standard in cazul noii motorizari pe benzina si va fi disponibila optional pentru motoarele diesel de 140 CP si 163 CP.

Totodata, o intreaga paleta de tehnologii, dedicate capitolului siguranta Ford, isi face debutul odata cu lansarea celor doua noi produse europene, incluzand sistemul pentru monitorizarea unghiului mort si pilotul automat cu functie de pre-programare a vitezei maxime.

Noua linie de design a celor doua modele are menirea de a intensifica caracteristicile individuale: sportivitatea lui S-MAX si luxul combinat cu spatiul generos definitoriu pentru modelul Galaxy.

FOTO / Subaru Impreza XV ia inaltime... Subaru Legacy si Outback: Mainile jos de pe volan!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x