Antena Căutare

Noul Hyundai Elantra - Inspirat de Brancusi

Noul sedan de clasa medie Hyundai Elantra, botezat si "i40", va fi disponibil incepand cu data de 15 iulie si in Romania, la un pret de pornire de 14.450 euro, TVA inclusa. Aflat la a cincea generatie, Hyundai Elanta reuneste noua linie de design “fluidic sculpture”, siguranta la cele mai inalte standarde, precum si eficienta noilor motoare si transmisii Hyundai.

Designul noului sedan Hyundai confera o imagine puternica si increzatoare, prin coborarea conturului plafonului si prin adaugarea unor linii pline de caracter, ce se intind de la montantul "A", de-a lungul capotei, pana la bara din fata.

Grila hexagonala distinctiva subliniaza apartenenta modelului Elantra la familia Hyundai. Farurile prelungile completeaza cu succes exteriorul elegant.

Avand ca element de inspiratie opera celebrului sculptor roman Constantin Brancusi « Pasarea in vazduh » , inedita linie de design Hyundai se detaseaza de aspectul clasic al modelelor compacte concurente.

Cel mai mic consum din clasa

Noul Elantra va fi disponibil cu un nou motor pe benzina, Gamma 1.6 litri MPI D-CVVT, cuplat la transmisii manuale si automate cu sase rapoarte. Avand o greutate redusa, datorita structurii din aluminiu, motorul cu patru cilindri Gamma 1.6 litri MPI este echipat cu distributie variabila, D-CVVT, pentru a obtine 132 CP la 6.300 rpm si pentru a permite emisii scazute de carburant si cel mai mic consum din clasa (6.4 litri / 100 km, in ciclu mediu).

Accent pe confort si siguranta

Noul Elantra va impresiona printr-o multitudine de caracteristici avansate, o parte dintre acestea reprezentand premiere in clasa compacta: sistem automat de dezaburire, scaune spate incalzite si sistem de asistenta la parcare.

In plus, noul Elantra are un nivel de siguranta mai ridicat. Alaturi de VSM (Sistemul de Management al Stabilitatii Vehiculului), care ajuta autovehiculul sa-si pastreze stabilitatea in situatiile critice si care este disponibil pentru prima data in aceasta clasa, Elantra ofera in versiunea de echipare standard sistemele ESP (Sistem Electronic de Stabilitate), ABS (Antilock Braking System) si sase airbag-uri.

VIDEO! Liniuta: BMW M3 ESS vs. Audi RS6 Evotech... Inventie: Vezi prima motocicleta zburatoare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x