Antena Căutare

Nu e glumă. Cum îți poți achiziționa un Mercedes impecabil cu doar... 8000 de euro

Site-ul de anunțuri lajumate.ro îți oferă o gamă largă de autoturisme de lux. Unele dintre oferte sunt de nerefuzat

Site-ul de anunțuri Lajumate.ro îți oferă o gamă largă de autoturisme de lux. Unele dintre oferte sunt de nerefuzat, așa cum este cazul unui Mercedes r320cdi 4matic, fabricat în 2006. Pentru cei deja familiarizați cu portalul Lajumate.ro, găsirea unui automobil este floare la ureche. Categoria Anunturi Auto-Moto-Nautic, îți aduce pe monitorul computerului, tabletei sau telefonului cele mai interesante modele de automobile.

Sorin, din Constanța, a postat un anunț care sigur nu te va lăsa indiferent dacă ești un fan al mărcii Mercedes. Utilizatorul site-ului Lajumate.ro vinde un Mercedes r320cdi 4matic cu doar 8000 de euro, un preț excelent dacă ne gândim la opțiunile pe care mașina de posedă: „stare foarte bună de functionare,Impecabil interior, exterior cu foarte multe opțiuni. Preț ușor negociabil.”

Anunțul lui Sorin este doar unul dintr-o serie foarte convendabilă pentru cei care sunt în căutare de autoturisme bune, la prețuri rezonabile.

Intra si tu pe siteul de anunturi Lajumate.ro si poti bate palma " la jumate " din drumul dintre cerere si oferta cu alti utilizatori de incredere! Vezi aici alte anunturi de pe www.Lajumate.ro cu diverse preturi pentru mașina pe care ți-o dorești.

Se pregătește cea mai mare schimbare din industria auto!... 70% dintre cei care încearcă greşesc răspunsul! Tu ştii ordinea corectă de trecere?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x