Antena Căutare

Este oficial! Când începe Programul Rabla 2019. Care sunt condiţiile ca să vă înscrieţi în program

Programul Rabla ar putea începe în mai puţin de o lună. Vor fi disponibile 50 de mii de tichete pentru cei care vor să îşi schimbe maşina mai veche de opt ani cu una nouă. Mai mult, Guvernul schimbă din temelii şi programul Prima Maşină: pariază în acest an pe autoturisme electrice şi hybrid. Chiar şi aşa, România are unul dintre cele mai îmbătrânite parcuri auto din Europa.

Ministrul Mediului a făcut anunțul! Când începe programul ,,Rabla'' și care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească fiecare beneficar:

Programul Rabla ar putea începe în mai puţin de o lună. Vor fi disponibile 50 de mii de tichete pentru cei care vor să îşi schimbe maşina mai veche de opt ani cu una nouă.

Mai mult, Guvernul schimbă din temelii şi programul Prima Maşină: pariază în acest an pe autoturisme electrice şi hybrid. Chiar şi aşa, România are unul dintre cele mai îmbătrânite parcuri auto din Europa

Românii îşi doresc tot mai mult să conducă maşini noi. Iar asta se vede şi în cifrele oficiale: 18.111 maşini noi înmatriculate, asta înseamnă cu +15,56% față de ianuarie 2018.

Doar în prima lună a acestui an, au fost înmatriculate peste 18 mii de autoturisme noi, cu 15 la sută mai mult faţă de ianuarie 2018. Guvernul vrea să menţină trendul şi vine cu două programe: "Rabla" şi "Prima Maşină".
Gavrilescu Grațiela, ministrul Mediului a declarat că: ,,Vom reusi cu aproximatie in 5 aprilie sa lansam programele. Si Rabla Clasic si Rabla Plus care s-a dovedit a fi un program competitiv.

Anul acesta, prima pentru casarea unei maşini vechi se menţine la 6.500 de lei. Şoferii pot obţine un ecobonus de până la 1.700 de lei dacă vor să cumpere un autoturism hibrid.''

Premierul, Viorica Dăncilă a anunțat că anul trecut a fost majorat numărul de tichete Rabla de la 30 de mii la 50 de mii. ,,Vom continua acest sprijin inclusiv prin simplificarea si flexibilizarea programului Prima Mașină.

În 14 ani, prin Programul "Rabla" s-au casat aproximativ 700.000 de autovehicule vechi, care au fost înlocuite cu peste 550.000 de modele nepoluante. Chiar şi aşa, avem cel mai bătrân parc auto din România.''

Anvelope all season sau de vară? 5 criterii pentru a face alegerea potrivită... Rabla 2019. Când începe programul Rabla și care sunt condițiile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x