Antena Căutare

Saab 9-5: Combi, dar sa fie Sport!

Saab 9-5 SportCombi va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva si urmeaza cu precizie linia inaugurata de sedan, de la care preia integral gama de motorizari si optiunea tractiunii integrale.

Dupa lansarea noului Saab 9-5, toata lumea a avut ocazia sa vada ca olandezii de la Spyker au avut ganduri foarte serioase cu gama suedezilor. Apoi a venit 9-4X, care ameninta sa extirpe pentru todeauna trauma creata de 9-7X in minitle care inca mai cauta un tratament psihiatric eficient.

Odata eliminate temerile ca Saab-urile vor mai fi bune doar pentru intalnirile plictisitoare ale fanilor nostalgici si ramoliti, putem sa fim siguri ca lucrurile devin din ce in ce mai interesante pe frontul scandinav. Si chiar daca nu este inca vremea pentru coupe-uri seducatoare, nu strica sa gadilam simturile familistilor cu ceea ce ar putea fi un ghimpe destul de incomod in coasta teutonilor.

Saab 9-5 SportCombi va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva si urmeaza cu precizie linia inaugurata de sedan, de la care preia integral gama de motorizari si optiunea tractiunii integrale. La partea din spate, acolo unde ar fi putut arata ca un dulap, daca suedezii ar fi prelungit pauza de masa, SportCombi reuseste sa-i faca o concurenta neloiala modelului din care este derivat, iar artificiul legat de forma celui de-al treilea geam lateral este- s-o recunoastem cu totii- irezistibil.

Dar cei care sunt preocupati de avantajele unui estate nu vor avea timp sa observe asta, iar scandinavii au gasit calea ideala prin care sa-si seduca acea parte de clienti.

Tot articolul, in TOP GEAR

Ferrari FF coboara printre muritori: s-a lansat oficial... FOTO: Growler E, reincarnarea moderna a Jaguar-ului E-Type!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x