Antena Căutare

Shelby Mustang G.T.500CR: Forta bruta!

Pasiunea pentru caii putere este "boala grea". Iar resuscitarea unor modele legendare se numara printre indeletnicirile preferate ale tunerilor americani. Si, nu numai! Cel mai proaspat exemplu ce sustine aceste afirmatii este Shelby-ul Mustang G.T.500CR, model 1967, recreat si updatat, de curand, de specialistii Classic Recreations. Ce a iesit? O bijuterie de 552 CP. Iar lucrurile nu se opresc aici! Pentru anul viitor, tunerul american a anuntat ca pregateste o versiune Venom, de 780 CP.

Cei de la Classic Recreations au pastrat cu sfintenie look-ul original al bestiei, inclusiv interiorul retro, cu volan din lemn si aluminiu, dar au reproiectat la standarde moderne o serie de elemente, precum suspensia. Aceasta nu este pe foi de arc, ca cea originala, ci este una moderna, cu arc elicoidal si amortizor!

Sub capota se ascunde un propulsor "monstruos", de 7.0 litri, realizat manual, care dezvolta 552 CP. Iar transmisia este asigurata de o cutie de viteze manuala Tremec. Pretul unei astfel de bijuterii se ridica la 119.000 de dolari, potrivit worldcarfans.com.

Venom-ul de anul viitor, care va beneficia de aportul a nu mai putin de 780 CP, are un pret estimat de aproape 200.000 de dolari.

Foto: wfc.com


"Mitsubishi i" se va numi in SUA Mitsubishi electric... FOTO! Vezi cum arata noul RAV4 EV, electrica produsa de Toyota si Tesla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x