Antena Căutare

Skoda prezinta noul Octavia RS 245

Skoda prezinta noul Octavia RS 245
2017 Skoda Octavia RS 245 | Skoda

Asa cum va spuneam si in zilele trecute, apropierea cu pasi repezi a Salonului Auto de la Geneva face ca marii producatori auto sa isi dezvaluie unele detalii cu privire la modelele pe care le pregatesc sa le lanseze cu aceasta ocazie. Facem astazi cunostinta cu o varianta si mai puternica a modelului Skoda Octavia RS, care vine dupa ce ne-a fost prezentata deja varianta standard cu 230 de cai putere sub capota.

Asadar, producatorul ceh a luat in considerare doleantele multor fani care si-au exprimat dorinta de-a lungul timpului pentru un model ceva mai puternic. Astfel, la numai cateva saptamani dupa ce am facut cunostinta cu facelift-ul Octavia, reprezentantii constructorului ne prezinta un model ceva mai puternic.

Noul 2017 Skoda Octavia RS 245 devine cel mai puternic model dezvoltat pana in prezent de constructorul european. De asemenea, noul model va fi disponibil atat in varianta de caroserie sedan, cat si break.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Vrei să îți cumperi o mașină second-hand? Uite la ce trebuie să fii atent... BMW Seria 5 primeste noua versiune Touring...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x