Antena Căutare

Studiu: BMW, cea mai de succes marca de automobile din Romania

La incheierea anului 2010, doua studii au certificat succesul de care se bucura marca BMW pe piata din Romania. Atat sondajul realizat de auto.ro, impreuna cu Deadalus Millward Brown, cat si topul "Superbrands Romania" au plasat BMW pe prima pozitie in topul marcilor de automobile.

Sondajul realizat de compania Deadalus Millward Brown printre utilizatorii site-ului auto.ro a cuprins peste 13700 interviuri on-line in perioada ianuarie-octombrie 2010.

Au fost urmarite mai multe criterii care au inclus tinuta de drum, designul, fiabilitatea, consumul de combustibil, finisajul interior si raportul calitate/pret intre posesorii fiecarei marci.

Rezultatele au relevat ca modele BMW ocupa prima pozitie din punct de vedere al satisfacției generale, cat si din punctul de vedere al raportului calitate/pret. Remarcabila este si clasarea pe pozitia a treia in topul intentiei de cumparare, in spatele a doua marci de volum germane.

In topul Superbrands Romania, BMW s-a clasat pe pozitia a doua, dupa Google, dar inaintea oricarei alte marci de automobile.

Studiul a analizat peste 1000 de marci in doua faze, o analiza calitativa din partea unui consiliu de specialisti, urmata de o cercetare de piata condusa de catre Nielsen la scara nationala, pe un esantion de 1000 de subiecti, cu varsta cuprinsa intre 19 si 54 ani.

Am aratat ca suntem o marca cu adevarat dorita de romani. Alaturi de performanțele excelente de vanzari, am castigat aprecierea specialistilor si ne-am demonstrat popularitatea in sondajele de opinie. Un factor important al succesului nostru este programul BMW EfficientDynamics: am reusit sa oferim mai multa placere de a conduce cu un consum redus semnificativ. Am demonstrat ca suntem lider in inovatie si vom continua sa facem asta si in anul 2011", a explicat Marco Schulz, director general BMW Group Romania.

BMW a incheiat un an de exceptie si s-a impus ca cea mai apreciata marca de automobile din Romania. Rezultatele au fost confirmate si de performantele de vanzari, unde BMW s-a instalat ca lider al pietei premium inca de la inceputul anului.

Teaser FOTO: Hyundai Veloster... Aniversare Rolls-Royce: Spiritul secolului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x