Antena Căutare

Suzuki Swift reloaded

Suzuki Swift si-a facut datoria onorabil, timp de cinci ani, fara sa primeasca vreun facelift. Japonezii si-au spus ca daca ceva merge bine, atunci nici ei nu trebuie sa exagereze cu modificarile, asa ca, daca privind imaginile cu noua generatie Swift, vei fi tentat sa crezi ca este vorba doar de un facelift, te vei insela. De fapt, masina beneficiaza de o platforma tehnica noua, mai mare decat cea precedenta.





Un punct forte al lui Swift l-a reprezentat intotdeauna caracterul dinamic. Cu toate ca atunci cand spui Suzuki esti tentat sa te gandesti mai mult la Hayabusa, decat la o masina mica de oras, modelul nu se face de ras, mai ales atunci cand vine vorba de slalomul tipic oraselor aglomerate.

Noua generatie va avea la dispozitie doua motoare, unul diesel, iar celalalt pe benzina. Varianta diesel va fi un 1.3 de 75 CP, care va livra 190 Nm, iar motorul 1.2 pe benzina va oferi 94 CP si 119 Nm. Tentant sau nu, noul Swift nu ti se va baga pe sub piele, ci te va astepta sa-l descoperi. Indiferent de cat de mult timp vei avea nevoie pentru asta.

sursa: Top Gear

Un SLS AMG cu constiinta incarcata... Foto-Spion / Nissan GT-R 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x