Antena Căutare

Tesla Roadster 2.5 - upgrade electric

Tesla, producatorul american de automobile electrice, a anuntat versiunea imbunatatita a Roadster-ului 2.5. Lansarea automobilului sport electric va avea loc la Goodwood Festival of Speed din Marea Britanie.

In privinta design-ului Tesla Roadster dispune de o noua parte frontala, roti restilizate (disponibile in argintiu si negru) si un difuzor posterior modificat, relateaza worldcarfans.com. Interiorul a fost si el modificat pentru a imbunatati izolarea fonica, scaunele au fost schimbate cu unele noi si, optional, clientii pot alege un sistem de navigatie cu ecran de 7 inch.

2010/07/06//72977-interior.jpg

"Aceste imbunatatiri sunt rezultatul direct al feed-back-ului primit de la clientii nostri, si vin la doar un an de la lansarea modelului Roadster 2.0. Daca vor dori, vom oferi aceste imbunatatiri si celor care au cumparat deja Roadsterul 2.0", a declarat CEO-ul Tesla, Elon Musk.

Desi nu au fost facute publice aceste detalii, se presupune ca Roadster 2,5 are aceleasi performante ca si fratele sau, cu o accelerare de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3,7 secunde. Motorul ajunge la 14,000 rpm si are zero emisii, avand in vedere ca este electric. Pretul precedentului model, anuntat pentru Europa, este de 112,000 euro, cu TVA. Probabil ca pretul Tesla Roadster 2.5 se va situa in jurul aceleiasi valori.

Cum iti ia ochii Renault DeZir Concept... Galerie FOTO / Cele mai tari masini de la Goodwood Festival of Speed...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x