Antena Căutare

Top 5 mărci de mașini pe care românii le scot la vânzare

Piața auto din România este dominată de mașini second-hand, acestea sunt prima alegere a celor mai mulți români care vor să-și cumpere un autoturism. Iată un top 5 al celor mai vândute mărci de mașini din România:

Piața auto din România este dominată de mașini second-hand, acestea sunt prima alegere a celor mai mulți români care vor să-și cumpere un autoturism. Iată un top 5 al celor mai vândute mărci de mașini din România:

Conform unei analize realizate de CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto, acesta este un top 5 al mașinilor pe care românii le scot la vânzare anul acesta:

1. Volkswagen

20,35% dintre românii care au completat chestionarul de pe CarZZ.ro își pun la vânzare o mașină marca Volkswagen, cele mai comune modele sunt Passat și Golf.

Compania Volkswagen a produs numeroase modele de automobile de la fondarea sa în anul 1937 și până în prezent. Dacă ești un iubitor al mărcii Volkswagen, pe CarZZ.ro găsești peste 15.000 de oferte cu mașini VW de vânzare.

2. Opel

12,98% dintre români scot la vânzare un Opel, mărcile: Astra, Corsa, Vectra. Dacă vrei să-ți cumperi o mașină marca Opel, pe CarZZ.ro găsești peste 10.000 de anunțuri din care poți alege.

3. Ford

10,90% dintre români au la vânzare un Ford, cel mai vândut model este Mondeo.

Ford este cea mai mare companie din lume aparținând unei singure familii, fiind în managementul familiei Ford de mai bine de 100 de an.

4. BMW

Este vândut de 7,48% dintre români, cele mai vândute sunt modelele: Seria 3, Seria 5.

Firma BMW, este una dintre marile firme de automobile la nivel mondial, având ca subdivizii ale sale alte companii producătoare de automobile, cum ar fi: BMW MINI și Rolls-Royce.

5. Audi

6,13% dintre români au la vânzare o mașină Audi, fie A4, A6.

Istoria Audi este una dintre cele mai colorate povești din istoria automobilelor în general. Autoturismul german se află în top 3 cele mai bine vândute mașini germane.

Majoritatea românilor care vor să-și vândă mașina iau această decizie pentru a-și achiziționa ulterior un alt autoturism second-hand. Este binecunoscut interesul mare al românilor pentru mașinile la mâna a doua, alimentat de prețurile mult mai mici de achiziție, față de autoturismele noi de pe piață.

Chestionarul a fost completat de peste 10.000 de români până în acest moment, îl găsești aici, dacă vrei să îl completezi și tu.

Îți vinzi mașina? Vezi ce acte sunt necesare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x