Transmisia lui SSC Tuatara, pusa la treaba

Veyroane, ai grija: SSC Tuatara a iesit pe drum ca sa alerge putin. Sau in fine, o bucata din supercarul cu 1.350 CP. Shelby Super Cars (SSC) a prezentat acest video, in care reptila motorizata Tuatara se ascunde sub hainele unui prototip Ultimate Aero.Dupa experiment, cei de la SSC au spus ca: "Testul ne-a aratat ca viteza a doua a obtinut cele mai bune rezultate pe parcursul celor sase sprinturi de la 0 la 322 km/h, in sub 16 secunde, fiecare fiind cronometrat individual, dar neoficial. Am fost impresionati de rapiditatea prin care Ultimate Aero atinge 322 km/h, dar mult mai important pentru echipa a fost sa verifice daca noua cutie de viteze cu sapte trepte pentru Tuatara se comporta perfect".

Citeste tot articolul pe TOP GEAR!

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri