Antena Căutare

Bomba bombelor pe piața auto! A apărut Dacia Logan decapotabilă? Iată primele imagini!

Dacia Logan cabrio este visul multor iubitori de mașini românești, dar nu a fost realizată de fabrica de la Mioveni, ci de un service care nu s-a rezumat doar la simple schițe și randări.

Dacia Logan cabrio este visul multor iubitori de mașini românești, dar nu a fost realizată de fabrica de la Mioveni, ci de un service care nu s-a rezumat doar la simple schițe și randări.

Dacia Logan decapotabilă nu este și nu va fi vreodată un model de serie. Nu știm dacă acest model de Dacia este omologat pentru drumurile publice, dar cu siguranță a fost creată pentru a fi o mașină de spectacol.

Ce transformare! Cum arată LOGAN-urile făcute special pentru Poliția Română! Atenție pe străzi!

Este, într-adevăr, un automobil care crește popularitatea service-ului Auto K9, locul unde a fost modificat acest Logan din generația a doua, informează Playtech. Dacă la intrare te întâmpină o asemenea realizare, cu siguranță te gândești că ai ales service-ul potrivit.

În imagini, se poate vedea că dintr-o Dacia au fost păstrate proporțiile de bază ale unui Logan și au fost făcute doar modificările care-l transformă într-o decapotabilă fără plafon escamotabil (nici măcar unul textil).

Arată bestial. Imagini BOMBĂ cu mașina SECRETĂ de la DACIA! Nimeni nu știe cum se va numi modelul 4X4!

Ca orice cabriolet clasic, Dacia Logan decapotabilă are două uși, dar portierele frontale au fost prelungite, iar cele din spate au fost complet eliminate. În locul lor au fost adăugate panouri frumos finisate care nu dezvăluie vreo urmă de sudură sau tăiere ori îndoitură.

Sute de cai putere se vor întrece pe 17 noiembrie la București în cadrul Campionatul Național de Super Rally... Legile au fost promulgate! Cum puteți obține restituirea banilor pe taxa pe poluare, taxa specială pentru autoturisme şi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x