Antena Căutare

Veste extraordinară pentru şoferi! O parte dintre ei vor primi înapoi banii plătiţi pe amenzile pentru depăşirea vitezei

Dacă ai primit în ultima vreme o amendă pentru depăşirea vitezei pe autostradă, avem o veste bună pentru tine! Este posibil să îţi primeşti banii înapoi.

Dacă ai primit în ultima vreme o amendă pentru depăşirea vitezei pe autostradă, avem o veste bună pentru tine! Este posibil să îţi primeşti banii înapoi.

Șoferii care au primit amendă pe autostrada A2 din Germania vor primi înapoi banii pentru că radarele au înregistrat greșit viteza pe care o aveau vehiculele.

Peste 3.300 de conducători auto vor primi înapoi banii pe care i-au dat pe amenzile pentru depășirea vitezei pe o autostradă din Germania după ce radarele au înregistrat greșit și au emis sancțiuni neconforme cu realitatea.

Portalul german de transport verkehrsrundschau.de notează că pe autostrada A2 , în direcția Oberhausen, indicatoarele semnalizau viteza maxim admisă ca fiind de 60 km/h, deși marcajul corect pentru această secțiune a drumului ar trebui să fie de 80 km/h.

Defecțiunea radarelor s-a petrecut în perioada decembrie 2017 – martie 2018, fiind atunci înregistrate în total 3.329 de abateri și o valoare totală a amenzilor de 60.000 de euro.

Toyota va investi 500 milioane de dolari în Uber pentru a dezvolta o mașină autonomă, fără șofer!... E jale pe şosele! Poliţia Rutieră, acţiune de amploare: 266 de aparate RADAR sunt amplasate în trafic. Amenzile sunt uri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x