Antena Căutare

VIDEO! Concurs de off-road la Targu-Jiu, in acest weekend

Gorjenii nu si-au revenit bine dupa chefurile organizate in minivacanta de 1 Mai, ca trebuie sa se pregateasca pentru alta petrecere devenita, de asemenea, traditie in Targu-Jiu: concursul de buggy. Cu totii si-au luat familiile si s-au strans la marginea orasului, unde au asistat la un show de zile mari.

Pasionatii le spun buggy-uri. Insa nu au prea mare legatura cu vehiculele speciale cu acelasi nume, consacrate in misiunile astronautilor americani pe Luna. De fapt, singura asemanare ar fi ca motoarele ar putea proveni din aceeasi perioada cu expeditiile lunare.

Pentru Vasile Serban, unul din organizatorii evenimentului, buggy-urile sunt mai mult decat un hobby: le construieste, le ingrijeste si, de cativa ani, le da pe mainile impatimitilor, pentru a se intrece cu ele. Barbatul organizeaza competitia de cateva ori pe an, asa ca aceasta editie a fost una cu numar rotund: a 10-a.

Noua concurenti s-au chinuit sa scoata cel mai bun timp pe un traseu de 500 de metri. Nici pantele abrupte si nici curbele stranse nu i-au oprit pe iubitorii sportului.

Peugeot a prezentat noul model de competitii 208 R2... Fisker Atlantic - Alternativa "eco" in segmentul D premium...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x