Antena Căutare

VIDEO! Expozitie de masini de epoca la Paris

Aproape o suta de masini de epoca sunt expuse, in aceste zile, la Paris, inainte de a fi vandute la licitatie. Colectia este lipsita, insa, de piesa cea mai pretioasa: un Ferrari care i-a apartinut lui John Lennon. Actualul proprietar a retras, in ultimul moment, automobilul de la vanzare, deoarece nu se indura sa se desparta de el.

Colectia este expusa intr-o cladire de prestigiu: Grand Palais, care sarbatoreste, cu acest prilej, 110 ani de cand a gazduit primul Salon al Automobilului de la Paris. Vizitatorii pot sa admire masini de legenda din toate epocile istoriei automobilelor. Iar maine vor putea sa si liciteze pentru bolidul preferat - bineinteles, daca si-l pot permite. Cateva din vehiculele expuse sunt evaluate la un milion de euro sau chiar mai mult.

Daca masina lui John Lennon nu mai apare in expozitie, fanii marcii Ferrari se pot consola totusi cu alte cateva masini la fel de rapide si de elegante, chiar si fara faima de a-i fi apartinut regretatului Beatles. Alaturi de ele, in expozitie pot fi vazute automobile produse de Aston Martin, Citroen sau Volkswagen, ca si de firme ramase, astazi, doar in istorie.

FOTO! Top 6 masini de mici dimensiuni... FOTO! Editie speciala Porsche Boxster S Black...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x