Căutare Live

VIDEO! Sim Lei, cea mai rapida masina electrica

Masinile electrice nu mai sunt demult o ciudatenie a saloanelor auto! Si, totusi automobilul prezentat la Tokyo, i-a impresionat pe specialisti. Este electrica, dar are 4 motoare. Si nu sub capota, ci in roti! Atinge o viteza de aproape 100 de km la ora in aproape cinci secunde. Pe scurt, este mai tare decat orice alta masinuta electrica de pe piata.

Au fost masini de fite sau de mare viteza la salonul auto din capitala Japoniei. Dar vedeta au fost o masina electrica. Nu e cea mai frumoasa din lume, dar are performante iesite din comun.

Oferim posibilitatea de a putea calatori 300 de kilometri cu o singura incarcare, deci putem asigura "norma" zilnica de mers cu masina a unei persoane.

Masina Sim Lei are nu mai putin de 4 motoare amplasate nu sub capota, ci in roti. Fiecare dintre ele livreaza 65 de kilowatti. Astfel, capacitatea masinii e de 260 de kilowatti, de 3 ori mai mult decat posibilitatile concurentei.

Masina electrica are toate sansele de a se impune in fata celor care functioneaza cu combustibili traditionali. Poate accelera intocmai ca o super-masina. Ajunge de la 0 la 96,5 km in doar 4,8 secunde.Foto:inhabitat.com

VIDEO! Parcare laterala demna de Cartea Recordurilor... De la 1 ianuarie, cresc amenzile de circulatie!...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri