Antena Căutare

VIDEO! Vezi cum se blocheaza benzinariile din Romania!

Unii oameni se tin de pompa la benzinarii! Aceasta e modalitatea aleasa de unii soferi romani pentru a protesta fata de pretul benzinei. Se duc in benzinarii si alimenteaza cu viteza melcului, dupa care platesc doar cu maruntul din pusculite.

Blocara benzinariilor in semn de protest fata de scumpirea carburantilor a devenit o moda in Romania. Iar pentru altii e un hobby: aproximativ 40 de tineri din Romania blocheaza zilnic mai multe benzinarii din Bucuresti.

Metoda este foarte simpla si legala: se strang inainte intr-un loc, se pun de acord catre ce benzinarii se indreapta, ajung acolo si alimenteaza incet, si pentru sume mici, echivalentul a 2-3 litri. Iar modalitatea de plata ii inebuneste pe angajatii benzinariilor: maruntis de 10 si 50 de bani.

Unele benzinarii au fost nevoite sa-si inchida portile. Iar soferii care nu sunt implicati in actiunea de protest nu au nimic impotriva celor care blocheaza benzinariile.

In asteptarea lui Corvette C7... Oferta de 1 milion de dolari pentru masina lui Mahmoud Ahmadinejad, un Peugeot din '77...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x