Antena Căutare

Vrei o nouă mașină? Vezi cum să îți stabilești bugetul și prioritățile

Cumpărarea unei mașini noi sau la mâna a doua începe cu stabilirea unui buget. Iată câteva sfaturi utile pentru a-ți stabili bugetul și prioritățile înainte de a vedea ofertele cu mașini de vânzare:

Cumpărarea unei mașini noi sau la mâna a doua începe cu stabilirea unui buget. Iată câteva sfaturi utile pentru a-ți stabili bugetul și prioritățile înainte de a vedea ofertele cu mașini de vânzare:

  • Construiește un buget realist

Fie că ai economisit bani sau ai făcut un credit, este foarte important să îți evaluezi corect posibilitățile și să construiești un buget realist care să fie bazat pe posibilitățile tale financiare. Trebuie să păstrezi o parte din buget și pentru înmatricularea mașinii (dacă este cazul) și pentru o revizie generală care poate include și unele reparații.

Specialiștii recomandă să păstrezi aproximativ 10% din buget pentru operațiunile de mai sus.

Pe CarZZ.ro sunt peste 30.000 de oferte cu mașini second-hand de vânzare, la prețuri pentru toate buzunarele.

  • Evaluează costurile de întreținere și de folosire a mașinii

Aceste costuri pot varia de la mașină la mașină. Astfel, dacă vei găsi o mașină din segmentul premium, ca de exemplu BMW, la un preț de achiziție mai mic trebuie să ții cont de faptul că poți avea costuri ridicate de întreținere pentru anumite componente.

Vezi mai multe oferte cu mașini marca BMW de vânzare pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri 100% gratuit din domeniul auto.

Dacă ai o mașină de vânzare, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

Politia Rutiera primeste un Alfa Romeo Giulia Veloce... Cum găsești mașina potrivită pentru tine?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x