Antena Căutare

Avantajele și dezavantajele unui apartament situat la demisol

Dacă vrei să îți cumperi un apartament și nu știi la ce etaj să fie acesta trebuie să afli că apartamentele situate la demisolul blocului sunt la mare căutare. Ele beneficiază și de avantaje, cum ar fi de exemplu factura mai mică de la întreținere, dar și de unele dezavantaje.

Dacă vrei să îți cumperi un apartament și nu știi la ce etaj să fie acesta trebuie să afli că apartamentele situate la demisolul blocului sunt la mare căutare. Ele beneficiază și de avantaje, cum ar fi de exemplu factura mai mică de la întreținere, dar și de unele dezavantaje.

Dacă vorbim despre avantaje acestea sunt destul de numeroase, începând cu factura mult mai mică de la întreținere atât iarna cât și vara. Asta pentru că verile sunt răcoroase și nu este necesară folosirea aerului condiționat, iar în timpul iernii locul este destul de călduros și nu trebuie să folosiți centrala prea mult timp.

Dacă îți place să faci sport sau să asculți muzică nu trebuie să te preocupe ce vor spune vecinii tăi de la subsol. Îți poți chema prietenii în noua ta locuință ori de câte ori vrei pentru că nu vei deranja pe nimeni cu gălăgia.

În cazul unui apartament situat la demisol vei fii scutit de plata liftului la factura de la întreținere.

În rândul dezavantajelor pe care le poți întâmpina dacă locuiești la demisol se află lipsa luminozității și problemele cu canalizarea, în cazul apartamentelor care nu au beneficiat de renovări.

Sper că te-am convins că apartamentele de la demisol au și părțile lor pozitive, chiar mai multe decât cele rele. Aruncă o privire pe HomeZZ.ro să vezi ce apartamente s-au mai scos la vânzare?

Cum să ai grijă de mașina ta... Cum să faci cumpărături simplu și rapid de Black Friday?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x