Antena Căutare

Cum să ai grijă de mașina ta

Dacă te-ai hotărât să îți cumperi o mașină trebuie să te gândești serios cum să ai grijă de ea, cum să o întreții cât mai bine. Iată câteva sfaturi pentru o mașină bine întreținută:

Dacă te-ai hotărât să îți cumperi o mașină trebuie să te gândești serios cum să ai grijă de ea, cum să o întreții cât mai bine. Iată câteva sfaturi pentru o mașină bine întreținută:

Pentru început ai nevoie de o asigurare rca bună pe care să te poți baza la nevoie. Când pleci la drum cu mașina asigură-te că ai tot ce este necesar, cum ar fi de exemplu actele autoturismului, inspecția tehnică periodică să nu fi expirat și alte taxe de drum să fie achitate.

Pe lângă aceste documente, nu uita că ai nevoie și de cele referitoare la întretinerea mașinii și la reparațiile efectuate de-a lungul timpului. Doar în acest fel vei ști când anumite componente ale mașinii trebuie înlocuite. În sezonul rece, conform reglementarilor legale in vigoare, este necesară echiparea mașinii cu anvelope speciale de iarnă, amenda fiind destul de mare în caz contrar.

De asemenea trebuie să acorzi interes si uleiului care trebuie să fie schimbat la timp pentru o bună funcționare a motorului.

Dacă încă nu ți-ai cumpărat o mașină pe CarZZ.ro te așteaptă peste 100.000 de oferte de unde poți seta din filtre ce opțiuni vrei să aibă autoturismul potrivit gusturilor tine.

Părintele Ilarion, răspuns neașteptat la întrebarea credincioșilor: „De ce postim și la ce ne ajută?”.... Avantajele și dezavantajele unui apartament situat la demisol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x