Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Cine este bărbatul care a bătut-o pe Bianca Adam. Agresorul vloggeriței e consilier local și a mai bătut doi chiriași pe care i-a alungat din apartament

Bărbatul care a bătut-o pe Bianca Adam, vloggerița cunoscută sub numele de Tequila, este un om de afaceri cunoscut în lumea politică din București și, de asemenea, are un trecut tumultuos. 

Cine este bărbatul care a bătut-o pe Bianca Adam. Agresorul vloggeriței e consilier local și a mai bătut doi chiriași pe care i-a alungat din apartament

Mai exact, bărbatul care a lovit-o pe vloggeriță cu un fier este Romeo Rasdan, consilier local în Chiajna, fost membru în PSD și apoi în ALDE, de unde a fost exclus în urmă cu trei ani, când a bătut doi tineri chiriași, pe care i-a dat și afară din apartament.

Vlogger celebru din România, bătut cu fierul pe stradă! Bianca Adam (Tequila) a filmat atacul

Romeo Rasdan, bărbatul care a lovit-o pe Tequila, a fost implicat într-un alt scandal în urmă cu trei ani. Momentul în care afaceristul le-a cerut în mod agresiv tinerilor să părăsească apartamentul a fost filmat de unul dintre ei. Când au cerut banii pe garanție, Rasdan și-a ieșit din minți și a lovit puternic cu piciorul telefonul tânărului.

Poliţia Ilfov a deschis dosar penal

Poliţia Ilfov anunţă că Bianca Adam (Tequila), unul dintre cei mai cunoscuţi vloggeri din România, a depus plângere după ce a fost bătută.

Săptămâna trecută, poliţiştii postului de poliţie Chiajna au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că o femeie, în timp ce se afla pe o stradă din localitate, pe fondul unui conflict spontan a fost lovită şi înjurată de un bărbat. Acesta i-a lovit şi telefonul.

Adevărul despre scandalul "Oase vs CRBL". Ce se ascunde în spatele certurilor?

În dosar, poliţiştii din Chiajna fac cercetări pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Celebra vloggeriță româncă Bianca Adam, cunoscută în mediul online cu numele de Tequila, a povestit pe canalul ei de YouTube experiența traumatizantă prin care a trecut atunci când un dezvoltator imobiliar a snopit-o în bătaie cu un fier, în plină stradă, iar nimeni nu a intervenit.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro