Antena Căutare

Cine este bărbatul care a provocat incendiul în care au murit 33 de persoane! Omul a strigat ”muriți” în timp ce stropea clădirea cu petrol

Incendiul izbucnit într-un studio de animație din orașul Kyoto, Japonia, în urma căruia au murit 33 de persoane, ar fi fost provocat de un bărbat care ar fi dorit să se răzbune după ce i-ar fi fost plagiată o creație. 

Incendiul izbucnit într-un studio de animație din orașul Kyoto, Japonia, în urma căruia au murit 33 de persoane, ar fi fost provocat de un bărbat care ar fi dorit să se răzbune după ce i-ar fi fost plagiată o creație.

Potrivit Reuters, bărbatul suspectat că ar fi produs incendiul de joi, de la studioul de animație, ar fi plănuit atacul înainte. Aceste ar fi turnat benzină la intrarea în clădire, în jurul orei locale 10:30. În urma flăcărilor puternice, cel puțin 33 de persoane ar fi murit, după ce acesta a a pătruns în incinta studioului și a provocat intenționat focul, a anunțat televiziunea japoneză NHK, potrivit Reuters.

Citește și: Incendiul de la Kyoto Animation, soldat cu 33 de morţi. Presupusul incendiator, în stare de inconştienţă

Poliția l-a reținut pe individul în vârstă de 41 de ani care a strigat ”muriți” în timp ce a aruncat cu ceea ce părea petrol de jur-împrejurul clădirii cu trei etaje a studioului.

De asemenea, un oficial din cadrul Departamentului de Pompieri din Kyoto a confirmat moartea a 33 de persoane. Alți 36 de oameni au fost răniți, 10 dintre aceștia aflându-se în stare critică.

Flăcările au cuprins clădirea, iar un fum gros, alb și negru, ieșea pe ferestrele arse, conform imaginilor care au făcut înconjurul lumii pe rețelele de socializare.

Citește și: Numărul persoanelor decedate în incendiul provocat la studioul de animație din Kyoto a crescut la 33

Ba mai mult, premierul Japoniei, Shinzo Abe, a numit atacul ”prea îngrozitor pentru cuvinte” și a transmis condoleanțe familiilor îndoliate.

Cele mai admiratre femei din lume sunt muncitoare! Iată ce modele de viață ar putea avea copilul tău!... Află de ce este indicat să dormim cu o pernă între picioare! Soluții pentru un somn sănătos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x