Antena Căutare

David Popovici a luat medalia de argint la proba de 200 metri liber la Campionatul Mondial de Nataţie în bazin scurt

David Popovici s-a clasat pe locul 2 în finala probei de 200 de metri liber, de la Campionatele Mondiale în bazin scurt de la Melbourne. Cele mai importante probe în care au fost implicați tinerii-fenomen David Popovici și Robert Glință au putut fi văzute exclusiv pe platforma AntenaPLAY

colaj david popovici în bazinul de înot Galerie
David Popovici a câştigat medalia de argint în proba de 200 metri liber la Campionatul Mondial de Nataţie în bazin scurt | Shutterstock

David Popovici, în vârstă de 18 ani, s-a clasat pe locul 2 în finala probei de 200 de metri liber de la Campionatele Mondiale în bazin scurt de la Melbourne și a câștigat medalia de argint, potrivit news.ro.

Citește și: Fenomenul” David Popovici scrie istorie în exclusivitate pe AntenaPLAY la Campionatele Mondiale

David Popovici a luat argintul la 200 de metri liber în bazin scurt, la Melbourne

Sportivul David Popovici a câştigat medalia de argint în proba de 200 metri liber la Campionatul Mondial de Nataţie în bazin scurt, de la Melbourne, potrivit Digisport. David Popovici s-a pregătit, la Melbourne, alături de antrenorul Adrian Rădulescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sportivul legitimat la CS Dinamo a avut al doilea cel mai bun timp din finala probei de 200 de metri liber de la Campionatul Mondial de natație în bazin scurt, potrivit aceleași surse citate mai sus. Înotătorul de performanță a terminat cu un timp de 1.40,79.

Primul loc a fost ocupat de sud-coreeanul Hwang Sunwoo, care a scos 1.39,72. Podiumul a fost completat de britanicul Tom Dean, cu 1.40,86.

Citește și: David Popovici a stabilit un nou record la juniori, la Campionatele Mondiale de înot în bazin scurt de la Melbourne: „Nu credeam”

David Popovici a stabilit un nou record la juniori, la Campionatele Mondiale de înot în bazin scurt de la Melbourne

David Popovici s-a calificat în finala competiției, după ce a făcut performanță în semifinalele probei de 100 metri liber, de la Campionatele Mondiale la bazin scurt.

Astfel, David Popovici a înotat 45,91 de secunde, doborând recordul mondial la juniori prin acest timp, a scris Hotnews.ro.

În semifinală, David Popovici a ajuns pe locul doi cu 45,91 de secunde, primul loc fiind ocupat de francezul Maxime Grousset, cu un timp de 45,58 secunde.

Citește și: ”Fenomenul” David Popovici scrie istorie în exclusivitate pe AntenaPLAY la Campionatele Mondiale (13-18 decembrie)

Mugur Mihăescu a intrat în politică. În ce partid s-a înscris fostul „Garcea” din „Vacanța Mare”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x