Antena Căutare

Actiunile Facebook au fost listate la Bursa de Valori Bucuresti

Romanii pot deveni mai usor actionari la cea mai populara retea de socializare din lume. Actiunile Facebook au fost listate astazi si la Bursa de Valori din Bucuresti. Pretul unei actiuni este similar cu cel din Statele Unite ale Americii.

Liliana este primul client care a devenit actionar la Facebook prin bursa de la Bucuresti. A platit 95 de lei pe actiune, echivalentul a 27 de dolari, cat este peste ocean.

Orice roman care vrea sa devina actionar la Facebook trebuie sa apeleze la ajutorul unui broker. De astazi este si mai simplu. Puteti contacta unul dintre cei 50 de intermediari de pe bursa, semnati un contract cu oricare dintre ei, virati banii pentru cumpararea actiunilor si dati ordin prin internet.

Actunile Facebook au fost listate in luna mai pe piata americana la 38 de dolari pe actiune. Pana in luna august au coborat la 19 dolari, iar cateva luni au ramas in jurul valorii de 20 de dolari. Din noiembrie, pretul a crescut pana la aproape de 30 de dolari. La acest pret, Facebook valoreaza 58 de miliarde de dolari. Mai mult decat bugetul Romaniei pe un an.

Cinci milioane de romani si inca un miliard de internauti din intreaga lume folosesc celebra retea de socializare. Daca ar fi o tara, reteua de socializare ar fi a treia cea mai populata, dupa India si China.

Bugetul mediu pentru sarbatori este de 1.255 de lei, mai mare decat anul trecut... Ahmed Hassan, Deloitte: “Statul are nevoie de restructurare”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x