Antena Căutare

ANAF va avea peste 100 de întâlniri cu contribuabilii, în decembrie

Un număr de 106 întâlniri cu contribuabilii vor fi organizate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), în luna decembrie, în întreaga ţară.

Un număr de 106 întâlniri cu contribuabilii vor fi organizate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), în luna decembrie, în întreaga ţară.

Unele dintre aceste întâlniri vor fi organizate de ANAF în colaborare cu organisme profesionale şi alte instituţii publice.

Principalele teme abordate în cadrul întâlnirilor sunt: „Serviciile electronice oferite de ANAF şi avantajele utilizării acestora – SPV”, „Obligaţiile fiscale generale de declarare şi de plată în luna decembrie 2018”, „Eşalonarea la plată a obligaţiilor fiscale”, „Case de marcat - facilităţi, obligaţii, termene”.

Lista întâlnirilor, structurată pentru fiecare Direcţie Generală Regională a Finanţelor Publice, este publicată pe portalul www.anaf.ro.

Înscrierea participanţilor se realizează prin intermediul Formularului de Contact, accesibil tot pe portalul ANAF, în limita locurilor disponibile.

Exclusiv! Instituțiile de stat cu bugetari plătiți regește și care nu fac absolut nimic! - Material filmat cu camera asc... Informație de ultimă oră despre înghețarea salariilor și pensiilor! Ce spune ministrul de Finanțe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x