Antena Căutare

Anti-monden: Citroën DS3 ataca suprematia MINI cu un pret de pornire de 14 790 EURO

Citroën DS3 este disponibil incepand cu acest sfarsit de saptamana si in showroom-urile din Romania, la un pret incepand de la 14.790 euro, TVA inclus, valabil pentru DS3 Chic 1,4 VTi 95 CP.

Constructorul francez Citroën s-a saturat de suprematia legendarului MINI in clasa care ii poarta numele, cea a autoturismelor premium mici, de oras, si a decis sa resusciteze acronimul DS.

Rezultatul, DS3, este un vehicul stilat, cu un design contemporan, chiar putin avangardist, pe care clientii il pot personaliza printr-o intreaga gama de accesorii si elemente individuale.

Proaspat si modern, cu performante dinamice apreciabile si oferind un confort deosebit, DS3 este, de asemenea, un vehicul cu un design inteligent, a carui modularitate se adapteaza oricarei situatii. In plus, Citroen DS3 a obtinut cinci stele la testele de siguranta Euro NCAP, oferind astfel promisiunea de a rula in deplina siguranta.

Personalitate 100%
DS3 este disponibil in trei niveluri de echipare, intitulate sugestiv "Chic", "So Chic" si "Sport Chic", propunand pe fiecare nivel o personalizare pe gustul fiecaruia, in special datorita unei palete impresionante de culori.
"Chic"-ul nu este insa chiar atat de sic, in dotarea de baza masinuta nedispunand de aer conditionat.

La exterior, in functie de versiunea aleasa, sunt propuse 38 de combinatii de culori de caroserie si plafon si pana la 12 modele de jante. Pentru o personalizare completa, unica si distincta, clientii pot opta pentru una dintre cele patru "teme", ce reflecta diferitele tendinte si moduri de viata: Urban Tribe, Vibe, Zebra si Perle.

La interior, clientii pot alege culoarea plansei de bord, a terminatiei schimbatorului de viteze, dar si textura si materialele elementelor. Totul are insa un pret, un DS3 puternic si personalizat la maximum putand depasi 20.000 de euro.

Motoare pe toate gusturile
Fiind considerata o masina premium, DS3 trebuie sa faca fata cerintelor mult mai aspre ale acestei categorii de clienti si in ceea ce priveste motorizarile.

Pe benzina sunt oferite trei propulsoare VTi: unul de 95 CP, pentru cei care nu pun accentul pe putere, unul de 120 CP, care imbina agilitatea cu un consum mic, si unul de 150 CP, care poate satisface si pretentiile "pilotilor".
De asemenea, anumite surse apropiate constructorului francez afirma ca in viitor va fi disponibila si o versiune mai sportiva, care sa se poata bate de la egal la egal cu MINI Cooper S.

Nici iubitorii de diesel nu au fost uitati, DS3 oferind inca de la inceput doua variante de putere: 90 si 110 CP. Cele mai puternice propulsoare sunt cuplate la o cutii de viteze in sase trepte.

Foto: Mihai Stetcu

Planuri SF? Boc vrea automobile electrice produse in Romania... Grecia, in pragul falimentului. Statul elen se imprumuta de la UE si FMI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x