Antena Căutare

Autostrazile Transilvania si Nadlac-Constanta vor fi conectate cu cele ale Ungariei

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu si omologul sau ungar au stabilit sa conectam autostrazile Transilvania si Nadlac-Constanta de ale lor. Numai ca, in vreme ce ungurii construiesc repede si au deja peste 1.300 de kilometri, noi ne miscam cu viteza melcului si avem mai putin de 400.



In schimb, in cazul autostrazii Transilvania, finantarea vine de la buget, nu din fonduri europene. Ministrul Transporturilor asteapta rectificarea bugetara pentru a mai face rost de fonduri pentru continuarea lucrarilor. In timp ce negociaza cu americanii de la Bechtel sa lase pretul mai jos.

Ungurii deja lucreaza la cei 82 de kilometri si vor ajunge repede la granita.

In sapte ani de la inceperea autostrazii Transilvania s-au finalizat doar 54 de kilometri din cei 415. Este greu de estimat cand se va uni cu autostrada din Ungaria. Construim mai greu decat ei si se vede. Ei au peste 1.300 de kilometri de autostrada, noi aproape patru sute. Adica de trei ori mai putini.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Reteaua Twitter, estimata la 7 miliarde de dolari... Christine Lagarde, platita mai bine decat DSK ca sa aiba un comportament etic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x