Antena Căutare

Bancile ofera imprumuturi rambursabile in rate egale fara dobanda, pentru vacante de vis

Daca nu ati avut bani pentru o excursie de Sfantul Valentin, aveti ocazia sa va revansati fata de partenerul dumneavoastra, la vara. Bancile va dau o mana de ajutor. Puteti sa platiti excursia in rate egale fara dobanda prin cardul de credit. Atentie insa la capcane.

Cristian s-a imprumutat la banca prin intermediul unui card de credit. A luat 10.000 de lei pentru a pleca in Thailanda cu prietena lui. Va da banii inapoi in rate egale, fara dobanda in cazul in care nu va intarzia cu plata.

“Am avut o reducere de 15 la suta din partea agentiei de turism cu cardul respectiv la o anumita banca. Sper sa platesc in 12 rate vacanta de anul acesta”, spune el.

In prezent, 2,4 milioane de romani detin un card de credit. Imprumuturile sunt luate nu doar pentru vacante, ci pentru o serie de produse. De la mobila, plasme cu diagonale impresionante pana la haine sau mancare. Ofertele bancilor sunt tot mai atractive in conditiile in care creditul de consum este foarte greu de obtinut.

“Exista posibilitatea de a rambursa tranzactiile efectuate la comercianti, la POS, in sase rate fara dobanda. Acest lucru este posibil pentru orice tranzactie, inclusiv pentru tranzactiile din strainatat”, explica un reprezentant bancar.

Generozitatea bancilor nu este totusi gratuita. Orice pas grestit al posesorului de card inseamna un pas sigur catre falimentul personal. Ziua scadenta este foarte importanta. Depasirea ei poate duce la anularea intregii scheme si trecerea in programul cu dobanzi, care nu sunt mici

Exista cazuri cand dobanda pe care o platesc posesorii de carduri de credit poate depasi chiar si 46%. Asta in conditiile in care pentru un credit de consum obisnuit va puteti astepta la o dobanda anuala efectiva de 15%.

Specialistii ii sfatuiesc pe clienti sa-si citeasca contractele de credit cu atentie inainte de se duce la magazin.

sursa foto: pelauts.com

Mega Image "a alungat" pietarii din Floreasca. Cat primeste Administratia Pietelor din afacere... De unde sa vina investitiile straine? Romania joaca in liga "junk" la ratinguri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x