Căutare Live

Bani europeni pentru tinerii fără bacalaureat. Sumele pot ajunge și la 40.000 de euro!

Statul român vrea să acorde fonduri europene de până la 40.000 de euro tinerilor care nu sunt încadrați în vreo formă de învățământ și nici nu lucrează, bani cu care să-și deschidă mici afaceri

Statul român vrea să acorde fonduri europene de până la 40.000 de euro tinerilor care nu sunt încadrați în vreo formă de învățământ și nici nu lucrează, bani cu care să-și deschidă mici afaceri.

Cei care au urmat școala profesională sau liceul tehnologic, chiar și fără bacalaureat, ar urma să fie avantajați. Informațiile apar în două propuneri de ghiduri ale solicitantului pentru Programul Operațional Capital Uman, lansate în dezbatere de autoritatea de management din subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, scrie startupcafe.ro.

Deşi ilegale, afacerile cu nuferi prosperă. Comercianţii îi vând la orice colţ de stradă. Uneori, chiar sub nasul poliţi... Femeile din România ar putea primi între 630 și 1.000 de lei de la stat. Și tu vei beneficia de acești bani?...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri