Antena Căutare

CFR da 60 de milioane de euro pentru modernizarea a 19 statii

In cadrul unui proiect desfasurat pe durata a patru ani, CFR SA si Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Transport vor intreprinde lucrari de modernizare a instalatiilor de centralizare electromecanica in 19 statii de cale ferata. Valoarea contractelor de finantare este de 258,7 milioane lei, cu TVA, (60 milioane euro).

"Prin modernizarea instalatiilor de centralizare electromecanica (CEM) cu echipamente de ultima generatie se va asigura un grad sporit de siguranta, prin imbunatatirea actiunilor de comanda, de control si de manevra a trenurilor in 19 statii (Mihaileni, Nadejdea, Livezi Ciuc, Lunca de Sus, Lunca de Mijloc, Ghimes, Palanca, Simbrea, Goioasa, Asau, Dofteana, Targu Ocna, Cliciova, Manastiur, Faget, Margina, Costeiu, Holdea si Dobra)", se arata intr-un comunicat al CFR SA.

Durata totala de valabilitate a celor doua proiecte, in cadrul perioadei de eligibilitate POS-T, este pana la 31 decembrie 2015.

Sursa de finantare este asigurata de Comisia Europeana (71,12%), prin Fondul European de Dezvoltare Regionala si de la bugetul de stat (28,88%).

Sursa: Antena3

Foto: constructionweekonline.com

Ultima mutare in randurile bancherilor: Seful finantarilor corporate din RBS Bank trece la ING Bank Romania... Reuters: Romania poate da lectii Ungariei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x