Antena Căutare

Cluj Napoca: Inghesuiala la sediul REMAT pentru voucherele de masini noi

Inghesuiala, nervi si liste lungi de asteptare la sediul REMAT din Cluj-Napoca. De dimineata, 200 de vouchere din programul "Rabla" au ajuns acolo, insa niciunul dintre cei care s-au asezat la coada nu a profitat de ele. Erau deja rezervate oamenilor care isi dadusera masinile la casat cu cateva saptamani in urma. Asa ca ceilalti au plecat spre case asa cum au venit.

Dupa ce au auzit ca au sosit in oras vouchere noi, cateva sute de oameni s-au asezat la coada la sediul REMAT din Cluj Napoca. Norocosii care au pus mana pe vocuhere au si devenit afaceristi ad-hoc, unii dintre ei trecand deja la vanzarea tichetelor.

Cei mai multi insa nu au apucat vouchere si s-au inscris pe liste de asteptare. Sefii REMAT-ului clujean spun ca de-abia saptamana viitoare ar veni in oras noi vouchere oferite in schimbul predarii de masini vechi.

Aproape 1.000 de clujeni si-au cedat in acest an masinile vechi statului, in schimbul voucherului care le permite scaderea pretului de achizitionare a unei masini noi.

Taxa virtuala: romanii, obligati sa-si creeze contra cost o semnatura digitala... Leul a scazut iar fata de euro si de dolar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x