Antena Căutare

CNAIR: A fost scos la licitaţie un sector al centurii Municipiului Iaşi. Contractul are o valoare de aproape 127 milioane lei

Contractul are ca obiect proiectarea şi execuţia pentru ''Varianta de Ocolire a Municipiului Iaşi - Etapa I - Varianta Sud” Obiect 3 – Varianta trafic greu, Sector km 19+690 (Selgros) – km 26+460 (DN28)". Durata contractului este de 30 luni, din care 6 luni perioada de proiectare (include proiectul pentru autorizatia de construire) şi 24 luni perioada de execuţie lucrărilor.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat, joi, că a fost publicat, în sistemul electronic de achiziţii publice (SICAP), anunţul de participare pentru procedura de atribuire licitaţie deschisă, privind construcţia unui sector al centurii Municipiului Iaşi, contract estimat la 126,9 milioane lei (26,9 milioane euro).

Contractul are ca obiect proiectarea şi execuţia pentru ''Varianta de Ocolire a Municipiului Iaşi - Etapa I - Varianta Sud” Obiect 3 – Varianta trafic greu, Sector km 19+690 (Selgros) – km 26+460 (DN28)".

Durata contractului este de 30 luni, din care 6 luni perioada de proiectare (include proiectul pentru autorizatia de construire) şi 24 luni perioada de execuţie lucrărilor.

Data limită de depunere a ofertelor este 19 august, iar proiectul va fi finanţat de la bugetul de stat.

CNAIR a subliniat că municipiul Iasi este un nod rutier major al reţelei rutiere naţionale şi, pentru a satisface cerintele desfăşurarii traficului rutier în condiţii de siguranţă, este necesar ca traficul de tranzit să fie scos din zona urbană a orasului, în special pe relaţia vest - sud-est, respectiv relaţia de trafic DN24 - DN28.

Sursa : news.ro

Apartamente de vânzare în București: acte necesare și alte ponturi... Analiştii CFA estimează o rată a inflaţiei de peste 4% în următoarele 12 luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x