Antena Căutare

CNAIR estimează un profit brut de 32,59 milioane lei în acest an, la venituri totale de 4,13 miliarde lei; cheltuielile de natură salarială au fost stabilite la 620,85 milioane lei

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) estimează un profit brut de 32,59 milioane lei în acest an, la venituri totale de 4,13 miliarde lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri şi cheltuieli publicat în dezbatere de acţionarul majoritar, Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor.

De asemenea, CNAIR şi-a stabilit cheltuieli cu investiţiile în sumă de 3,11 miliarde lei.

”În bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2020 sunt programate venituri totale cu o creştere, faţă de realizările anului precedent, cu 7,40%, a cheltuielilor totale cu o creştere cu 7,40%, compania programând un profit brut de 32,59 milioane lei”, arată nota de fundamentare, consultată de News.ro.

Cheltuielile totale au fost bugetate la 4,09 miliarde lei, iar cheltuielile cu personalul se ridică la 647,27 milioane lei, în timp ce cheltuielile de natură salarială au fost stabilite la 620,85 milioane lei.

”Cheltuielile de natură salarială au fost stabilite cu respectarea prevederilor art.48 alin.(1) lit.d.din Legea nr. 5/2020 a bugetului de stat pe anul 2020 şi a reîntregirii acestora, pentru întregul an 2020, determinate ca urmare a creşterii numărului de personal în trimestrul II 2020 faţă de trimestrul II 2019; majorării salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată”, se arată în proiect.

Compania de stat estimează pentru sfârşitul anului un număr de 7.500 de angajaţi.

Câştigul mediu lunar pe salariat determinat pe baza cheltuielilor de natură salarială a fost stabilit la 7.162 lei.

CNAIR are de încasat creanţe restante de 703,58 milioane lei şi înregistrează totodată plăţi restante de 31,74 milioane lei.

”În anul 2019 compania s-a încadrat în nivelul plăţilor restante aprobate, iar în anul 2020 acestea sunt programate cu o reducere de 0,8%”, se mai arată în document.


Sursa : news.ro

Flanco pregăteşte investiţii de 11 milioane lei în acest an. ”Suntem pregătiţi pentru orice scenariu, traficul a scăzut ... Acţiunile de pe Wall Street au închis marţi în creştere puternică, investitorii aşteptând măsuri de stimulare fiscale...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x