Antena Căutare

Codul Muncii se modifică! Ce se va întâmpla cu salariile? Când vor creşte veniturile românilor

Codul Muncii va fi modificat. Schimbările se vor face prin Ordonanţă de Urgenţă şi vizează creşterea salariului minim pe economie, măsură anunţată în urmă cu câteva ăptămâni. 

Codul Muncii va fi modificat. Schimbările se vor face prin Ordonanţă de Urgenţă şi vizează creşterea salariului minim pe economie, măsură anunţată în urmă cu câteva ăptămâni.

Conform unor surse citate de bugetul.ro, Guvernul pregăteşte o Ordonanaţă de Urgenţă ce va avea un mare impact asupra buzunarelor salariaţilor din România. Potrivit acestora, modificarea salariului minim pe economie şi introducerea salariului minim diferenţiat nu vor putea fi puse în aplicare de la 1 noiembrie 2018, aşa cum fusese anunţat iniţial.

„Pentru a nu omorî companiile, în cazul în care veneam cu această majorare peste noapte, vom adopta această modificare de la 1 Decembrie 2018, nu de la 1 noiembrie, aşa cum a prevăzut Comisia Naţională de Prognoză. Atât creşterea salariului minim pe economie, cât şi salariul minim diferenţiat vor veni la pachet”, au declarat sursele citate.

Recent, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat, pe pagina personală de Facebook, că se doreşte creşterea salariului minim pe economie încă de la finalul acestui an şi diferenţierea salariului minim în funcţie de studii sau vechimea de peste 15 ani.

Veste EXCELENTĂ pentru românii din Germania: se MĂRESC salariile!... Salariile CRESC și în companiile cu probleme! Ce angajați vor primi cu 15% mai mulți bani din noiembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x