Antena Căutare

Contractul de executie a autostrazii Bucuresti-Ploiesti, reziliat

Contractul de executie a Autostrazii Bucuresti-Brasov, intre Bucuresti si Ploiesti, a fost reziliat. CNADNR: Antreprenorul nu a mai executat lucrari pe sectorul de drum in cauza de mai bine de 16 luni.



Consortiul este format din UMB Spedition, Pa&Co International, Euroconstruct Trading '98 si Com-Axa, firme ce apartin oamenilor de afaceri Dorinel Umbrarescu, Costel Casuneanu, respectiv Dan Besciu.

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu a declarat: "Este o notificare prealabila pentru rezilierea contractului pentru Moara Vlasiei - Ploiesti. Constructorul a parasit santierul si solicita majorarea pretului cu 47%".

De asemenea, Anca Boagiu a declarat ca in luna august vor fi selectati noi constructori.

Tronsonul Moara Vlasiei - Ploiesti are o lungime de 42,5 kilometri. Consortiul a castigat licitatia pentru construirea acestui segment in 2006.

Valoarea initiala a lucrarii a fost de 702,58 de milioane lei, fara TVA, valoare ce a crescut ulterior, in 2009, la 883,7 milioane de lei fara TVA.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

"Victorie" – Orange si Cosmote, retea la comun in Romania... Leul continua sa creasca in raport cu euro. Vezi cursul BNR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x