Căutare Live

Cristina Săvuică, Lugera: "Absenteismul la interviuri, practică naţională"

Absenteismul la interviul de angajare este o practică naţională şi a ajuns la un nivel de 28% din totalul întâlnirilor de recrutare.

Absenteismul la interviul de angajare este o practică naţională şi a ajuns la un nivel de 28% din totalul întâlnirilor de recrutare. În plus, în anii de criză, numărul de aplicaţii pentru un singur post a crescut de la 16 în 2007, la 800-1.000 de aplicaţii în perioada 2009-2012, a spus Cristina Săvuică, chief happiness officer România în cadrul companiei de recrutare Lugera, la evenimentul "HR 2.0: tendinţe şi provocări în 2014 pe piaţa muncii", organizat de wallstreet.ro în parteneriat cu Signal Iduna, compania de recrutare Lugera şi casa de avocatură PeliFilip.

În 2007, media de aplicări la un job era de 21 de CV-uri, în 2008 a scăzut la 16, iar un an mai târziu a ajuns la 985. În următorii patru ani, numărul aplicaţiilor a ajuns la 800 - 1.000 de CV-uri, iar în 2014 numărul lor este la o medie de 387 pentru un singur post, susţine Cristina Săvuică de la Lugera.

Citeşte continuarea AICI!

Ovidiu Sandor şi NEPI au inaugurat cea mai mare clădire de birouri din Cluj. Cum arată The Office... Viitorul în HR: ce te aşteaptă în căutarea jobului şi ce au de făcut angajatorii care te vânează pe Google...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri