Antena Căutare

Csibi Barna, dat afara de la ANAF

Csibi Barna va fi dat afara de la ANAF. Decizia a fost luata de Comisia de Disciplina de la ANAF. Csibi Barna nu s-a prezentat la sedinta de astazi a Comisiei de Disciplina.

Presedintele ANAF, Sorin Blejnar a declarat joi ca acesta urmeaza sa ramana fara serviciu intr-o zi sau doua. „Ca orice act administrativ in Romania, si aceasta decizie poate fi atacata in instanta, desigur."

Blejnar a comentat si absenta lui Csibi Barna de la Comisia de Disciplina de la ANAF: „sfidare a autoritatii, a institutiei, a colegilor pana la urma, dar nu mai conteaza, nu va mai fi functionarul ANAF."

Intrebat daca Barna a fost informat in legatura cu aceasta decizie, Blejnar a declarat ca procedurile normale au fost aplicate, dar ca Barna nu a raspuns demersului.

Functionarul Directiei Generale a Finantelor Publice Harghita Csibi Barna, care l-a "spanzurat" simbolic pe Avram Iancu, a fost detasat de la Administratia Financiara Abrud la Administratia Financiara a Sectorului 2 din Capitala, potrivit unui ordin emis de presedintele ANAF, Sorin Blejnar.

Sursa: Antena3


Romania are de recuperat 23 de miliarde de euro... Euro scade, dar ramane deasupra pragului de 4,1 lei. Vezi cursul BNR!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x