Căutare Live

Cu ce s-au ocupat milionarii Romaniei inainte de a deveni bogati

Milionarii Romaniei au inceput ca buticari, depanatori TV sau vanzatori de ziare.

Emil Cristescu


Ioan Micula spune ca a invatat de tanar sa faca bani. La 15 ani facea fotografii si repara televizoare. Acum are, impreuna cu fratele sau, o avere estimata la peste 350 de milioane de euro.

Jean Valvis acum este un om de succes. Studentia insa nu a fost usoara. A facut tot ce a putut pentru un ban in plus. A desenat, a turnat beton, a vandut ziare, a descarcat camioane.

Putini stiu ca Ovidiu Tender are o diploma de inginer minier de la Institutul de Mine din Petrosani. N-a pus piciorul in mina pentru ca a ales sa faca bani intr-un restaurant, unde a ajuns sef de sala.

Alti milionari au renuntat la cariere profesionale pentru a se apuca de afaceri. Camelia Sucu s-a lansat in industria mobilei renuntand la postul de medic dintr-un spital, alegere pe care spune ca n-a regretat-o nicio clipa.

Cu mult timp inainte sa fie finantatorul Rapidului sau proprietarul grupului Ana, George Copos a inceput ca profesor. In prima sa afacere, cofetaria Ana, a facut tot ce a fost nevoie: a fost sofer, lucrator in cofetarie, contabil si vanzator.

Este un lucru cunoscut faptul ca familia Becali a facut bani din cresterea oilor. Gigi Becali spune insa ca prima lui slujba cu carte de munca a fost de patron la Steaua.

Qatar va investi 1,2 miliarde euro in economia Greciei... Qatar investeste un miliard de dolari in mine de aur, in Romania ‎...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri