Antena Căutare

Cum se va schimba Facebook in 2013

Facebook exploreaza o gama larga de afaceri generatoare de bani, precum publicitatea video si descarcarea de muzica, dar trebuie sa scape de problemele tot mai mari care au marcat primele trimestre in care a evoluat ca o companie listata la bursa, relateaza Bloomberg.

Cum se va schimba Facebook in 2013
| thetechblock.com

Incetinirea cresterii veniturilor si vanzarilor a amplificat presiunile asupra Facebook de a gasi noi cai de crestere a afacerilor. In acelasi timp, cea mai mare retea de socializare la nivel mondial trebuie sa calmeze temerile legate de respectarea confidentialitatii datelor personale, sa atraga investitori si sa respecte angajamentul directorului general Mark Zuckerberg conform caruia Facebook este mai degraba o miscare sociala decat o afacere.

Vezi si...

It's free and always will be? Doar 15% dintre prieteni iti vad postarile!


Ce spune despre tine numarul de prieteni pe care ii ai pe Facebook


"Este o linie foarte fina pe care trebuie sa evolueze. Totul face parte din durerile de crestere", a declarat Victor Anthony, analist la Topeka Capital Markets.

Instagram, serviciul Facebook de photo-sharing, a provocat luna trecuta temeri ca va vinde imagini ale utilizatorilor, fara consimtamantul acestora, companiilor de publicitate. Facebook a nemultumit luna trecuta si prin decizia de a reduce influenta utilizatorilor in modificarea politicilor legate de confidentialitate si folosire a datelor.

Mai multe detalii, In Income Magazine

foto: facebook.com

Euro, cel mai redus nivel din ultimele opt luni. Vezi aici cotatia BNR... Premierul va cere FMI cresterea salariului minim la 800 de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x