Antena Căutare

Cumperi online din China? Fiscul vrea să mai scoți bani din buzunar. Iată de ce

Fiscul nu mai știe de unde să scoată bani, așa că va încerca să scoată bani de la tine, dacă îți cumperi diverse nimicuri din China.

Fiscul nu mai știe de unde să scoată bani, așa că va încerca să scoată bani de la tine, dacă îți cumperi diverse nimicuri din China.

M-am apucat să comand chestii online din afară pe vremea când Aliexpress încă nu era baza. Pentru mine, eBay a fost începutul și încă îl prefer ori de câte ori am ocazia să caut ceva ce n-aș găsi la noi, sau ceva ce la noi ar avea un preț mult prea mare. Mulți facem asta și așa încurajăm munca de sisif plătită cu un dolar pe zi în China dar ăsta-i capitalismul.

Te-ai săturat de tonul de așteptare al operatorilor? Iată cum afli rapid orice ai nevoie

Nici pe cei de la Fisc nu-i doare prea tare de chinezii care muncesc pe nimic pentru noi, dar îi doare că nu încasează taxe așa cum ar trebui. Chinezii, îndeosebi, au obiceiul de a declara valori infime coletelor pe care le trimit în străinătate.

Peliculele pe care trebuie să le vezi dacă ești un fan al filmelor de top!

O mână spală pe alta: eu ți-am făcut ție vânzare, iar tu mă scutești de niște taxe (uneori aberante) pe care le-aș plăti atunci când ridic coletul.

Află aici mai multe despre planurile ANAF pentru coletele din China

CURS VALUTAR 19 februarie. Începem săptămâna cu vești proaste! Leul se depreciază față de principalele valute... Bilete de avion la 5 euro. Cele 7 secrete prin care poți călători foarte ieftin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x