Antena Căutare

Emil Boc: "Am reusit prin masuri ferme sa oprim caderea economica a Romaniei"

Premierul Emil Boc a declarat vineri la Ploiesti ca Romania se afla pe drumul cel bun:"am reusit prin masuri ferme sa oprim caderea economica a Romaniei...suntem pe drumul cel bun si vom culege roadele masurilor de austeritate".

"Avem datoria sa le spunem oamenilor exact cum stau lucrurile. Suntem pe drumul cel bun si vom culege roadele masurilor de austeritate.

Am reusit prin masuri ferme sa oprim caderea economica a Romaniei. Nu vom mai intra in derapaj, asa cum puteam intra in 2008", a afirmat Boc.

Raportul pe Justitie al Comisiei Europene a aratat ca Romania este pe drumul cel bun bun in ceea ce priveste Mecanismul de Cooperare si Verificare pe justitie, a mai declarat premierul Emil Boc.

El a atras atentia, insa, ca mai raman cateva aspecte restante, intre acestea fiind blocarea de catre Parlament a anchetelor pe justitie.

"Practic, avem un raport obiectiv, echilibrat si de departe cel mai bun raport tehnic pe care il are Romania de cand este acest MCV. Adica, se subliniaza in raport, pe de o parte, ca am modificat legislatia, pentru a permite controlul averilor demnitarilor si ca am eliminat din legislatie posibilitatea abuzurilor prin utilizarea exceptiilor de neconstitutionalitate ca demnitarii sa nu ajunga la judecata justitiei", a explicat seful Executivului.

sursa:Hotnews

Elena Udrea: Turismul romanesc a reusit sa iasa din criza... Piata luxului spera sa revina la nivelul din 2008...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x