Antena Căutare

Anunț făcut în direct de ministrul Teodorovici despre pensii: „Nu s-a mai întâmplat asta de 11 ani!”

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici a anunțat, vineri la "Exces de putere", cu cât vor crește pensiile și salariile.

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici a anunțat, vineri la "Exces de putere", cu cât vor crește pensiile și salariile.

"Am prevăzut în acest proiect de buget, pe care Guvernul l-a adoptat astăzi, creșterea pe care ne-am asumat-o și pe care am promis-o de la 1 septembrie 2019, de la 1.100 de lei la 1.265 de lei și, desigur, creșterea salariilor de la 1 ianuarie 2019, așa cum am promis, informează Antena 3.

În buget se regăsesc sumele necesare pentru a respecta ceea ce noi am promis față de cei care ne urmăresc și trebuie menționat că este pentru prima oară dupa 11 ani de zile când nu mai avem deficit în zona de pensii, nu mai e nevoie să transferăm de la bugetul de stat către cel de asigurări sociale. Avem chiar un excedent de 0.2%.

Una dintre măsurile care a contribuit decisiv la această schimbare este a acea măsură de transfer de contribuții de la angajator la angajat", a declarat Eugen Teodorovici.

Informații de utlimă oră! Românii plecați la muncă în străinătate vor primi alocații pentru copiii rămași în țară! Ce su... Anunț de la Guvern! Banii se vor schimba. Premierul Dăncilă a anuțat data la care vom avea noile bancnote!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x